Venusbæltet

Facebook Live og Podcast

med Lisel & Tines

bogklub

Vores bogklub er en interaktiv bogklub, hvor vi vælger en bog, læser den sammen og analyserer, taler og diskuterer den på vores Facebookside Live. Derefter bliver det lagt ud til podcast, så alle kan høre med når det passer dem. 
Hvorfor hedder vi Venusbæltet? 
Venus er latin for kærlighed og står for skønhed, fremgang og sejr og den romerske Gudinde er mor til alle romerne. Hun forener de mandlige og kvindelige aspekter i kærlighed. I håndlæsningens kunst er venusbæltet en indikation på den enkeltes moral. 
Kærlighed, moral og det forenelige i det mandlige og kvindelige, synes vi passer rigtig godt ind hos 2 veganske feminister. 
Herunder finder du alle vores Facebook Live med tilhørende link til podcast. 
Så kan du selv vælge hvilken form der passer dig bedst.
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Lisel & Tine sidder begge i Veganerpartiets hovedbestyrelse, har levet vegansk i flere år, lavet forskellige former for aktivisme og så er de begge feminister og generelt imod alle former for undertrykkelse og uretfærdighed. 
Tine er uddannet i spansk fra Københavns Universitet og arbejder som frivillig på et herberg med opstart af projekter.
Lisel har arbejdet med mennesker i mange år og har på KU både været på teologi- og antropologistudiet, men har nu givet sig 100% til den veganske sag. 
Ideen til Venusbæltet kom sig af et ønske om, at vi får læst en masse spændende og lærerige bøger om samfund, veganisme, dyr og mennesker og i fællesskab forstå teksterne og gøre hinanden opmærksomme på perspektiver man måske ikke selv fik fat på og sammen skabe en dybere forståelse og læring.
Vi håber du vil være med <3 
Lisel & Tine

2020 Lisel Vad Olsson. Taler for Dyr. Veganisme.

Her er ingen copyright. Tag hvad du vil have.

100% for dyrene og naturen!

  • Twitter
  • Lisel_vp
  • Lisel - Veganerpartiet
  • Taler for Dyr