• Lisel Vad Olsson

Jeg har brug for jeres hjælp!

Kære venner, følgere og alle andre


Jeg har i længere tid arbejdet for veganismen i Danmark. Nogle gange ser man dog ikke så meget, af mange af de ting jeg laver, da mit navn ofte ikke kommer på "produktet" og jeg ikke er den første til at hoppe frem foran kameraet (det er jeg dog blevet lidt bedre til).


Fra starten af mit arbejde for veganismen, så har jeg ikke haft nogen intention om, at jeg skulle tjene penge på aktivismen. Alt det jeg har lavet, har hele tiden været et produkt af ilden i mit hjerte, min retfærdighedsfølelse og medfølelse overfor Jorden og alle de andre dyr vi deler Jorden med.


Jeg er dog gået all-in på den veganske aktivisme nu og arbejdet for vores jord. Det betyder, at jeg ikke længere har en økonomisk indtægt. Min mand tjener fint og derfor kan det lade sig gøre, men vi er ret pressede og som vi alle ved, så kan et pres på pengepungen give nogle bekymringer.

DET STOPPER DOG IKKE MIT ARBEJDE OG DEDIKATION FOR SAGEN, FULDTID!


Det ville dog lette nogle af mine bekymringer, hvis du og folk der følger mit og Veganerpartiets arbejde ville hjælpe mig via det der hedder Patreon.


Hvad er det egentlig jeg laver til hverdag?


Jeg er et reflekterende menneske, som min blog her også afspejler og jeg går enormt meget op i, at de ting jeg deler er faktuelt korrekte, hvilket jo betyder en del baggrundsarbejde, inden jeg skriver og deler mine oplæg og kommentarer. Det gør også, at jeg ofte hører fra folk, at de bruger mit arbejde, når de laver outreach eller selv er blevet veganer af, at læse de argumenter der er i mine skriverier.


Jeg er blevet politisk ordfører for Veganerpartiet og det betyder, at jeg reflekterer meget over politikken, hvilken vej den skal gå og hvordan den allerbedst formuleres udadtil, så vi får så mange som mulige med på det poltiske projekt. Resultatet skulle gerne være, at vi kan komme ind på Borgen og arbejde med, at presse etik, medfølelse og økocentrisme igennem i de poltiske beslutninger, som tages indefra Borgen. Simpelthen ved at prikke til og påvirke alle de andre der arbejder i Folketinget.


Der er flere andre ting jeg laver til daglig og det kan du læse om via min Patreonside, hvor du kan melde dig på som en fast støtte, så mit arbejde for den veganske fremtid, kan være bæredygtig og på fuldtid. Det kan være alt fra 10 kr. pr. måned til et hvilket som helst beløb du selv vælger.


TUSIND TAK - det er aldrig nemt, at bede om pengehjælp, men jeg kan mærke, at det er på tide at bede om :)


Patreon

- hjælp mig med at fortsætte arbejdet for dyrene og naturen52 visninger

2020 Lisel Vad Olsson. Taler for Dyr. Veganisme.

Her er ingen copyright. Tag hvad du vil have.

100% for dyrene og naturen!

  • Twitter
  • Lisel_vp
  • Lisel - Veganerpartiet
  • Taler for Dyr