• Lisel Vad Olsson

Hvor svært kan det være

Nogen gange har man bare lyst til at råbe:


HVOR SVÆRT KAN DET FUCKING VÆRE???!!!!


Det giver INGEN mening overhovedet, at folk seriøst ikke fatter NØDVENDIGHEDEN i, at tage ordentligt fat i hvordan vi lever vores liv. Come on mand!!! Vi SKAL finde en måde at leve på, hvor der ikke er nogen frygt for miljøødelæggelser og klimaforandringer og hvor vi mindsker lidelse mest muligt - til glæde for os selv og alle andre der bor på denne planet.


Hvordan kan man helt ærligt være uenig i dette og endda tale IMOD det eller endnu være - handle imod det i sin hverdag?


Hvordan kan man sidde med en viden om de konsekvenser ens handlinger har, men åbenlyst skide på det, lukke øjnene og alligevel udføre disse handlinger? Jeg forstår det ikke og jeg bliver så hamrende KED af det.


Jorden brænder, mens vi samlet set sidder vi på vores flade og glor i vores smartphone i stedet for at se efter noget at slukke branden med.


Alle klima- og miljøforskere råber op, nogle få politikere også nogle NGO'er og veganere, men resten render rundt i deres egen lille osteklokke og har mere travlt med at købe de nyeste gadgets, se noget reality-tv og passe deres jobs end at sørge for, at deres indkøb og handlemåde og opdragelse af deres børn, afspejler et hammer-nødvendigt selv-ansvar for vores egen og vores børns fremtid her på jorden.


Der er flere klima- og miljøflygtninge i verden end der er krigsflygtninge

Vi har kun MEGET få år til at vende skuden, inden vi ser en rulleeffekt i klimaet, som vi ikke kan hamle op med - Et seriøst "point of no return".

Vi mister cirka 150 dyrearter - om dagen! Men dræber 150 milliarder dyr om året for mad + de mange milliarder by-kills og mange milliarder unger der ikke overlevede eller ikke kunne bruges i produktionen.

Vi bruger 2/3 af jordens frugtbare jord, til at gro foder til landbrugsdyr, som vi slet ikke har behov for, hvilket smadrer vores miljø (og klima) helt vanvittigt og gør det svært at gro sund - og nødvendig - mad i fremtiden.

Alt det tøj der er på jorden lige nu, er nok til os alle i flere årtier fremefter, men alligevel producerer vi hele tiden mere og mere, hvilket belaster miljøet enormt.

Plastik.. omg...


Mad og drikke fra dyr, plastik og tøj er tre steder, som er ekstremt vigtige at gøre noget alvorligt og drastisk ved og som er 100% forbrugerstyret.
Hvis vi holder op med at købe det, finder industrien andre og bedre måder at producere på.

Jeg forstår ikke hvorfor det er så svært for folk at forstå. Jeg er klar over medierne og politikerne ikke gør det helt nemt, men der er jo stort set ikke nogen der ikke kan se at der ER et alvorligt problem, men det bliver alligevel nedgraderet, tysset, rystet på hovedet af og endda grint lidt af. Eller i hvert fald hurtig glemt igen når man går forbi pølsevognen, ser en flot t-shirt og balloner på Bakken.


- Så fylder smag, stil og en engangsfornøjelse pludselig meget mere end jorden og børnenes trygge fremtid...


Kom ind i kampen og gør for pokker hvad du kan! Og du KAN gøre MEGET !!! Og du kan endda gøre det uden at føle du MANGLER noget - Det handler om VANE og vi er ALLE i stand til at ændre vores vaner...

- Og ovenstående burde være grund nok til i det mindste at give det et seriøst forsøg..


www.veganerudfordringen.dkMiljø, klima og bæredygtighed:

https://www.talerfordyr.dk/miljo-klima-og-baeredygtighed


Sundhed og ernæring:

https://www.talerfordyr.dk/sundhed-og-ernaering


Landbruget:

https://www.talerfordyr.dk/blog/s%C3%A5dan-er-det-ikke-i-danmark-det-er-bare-propaganda


https://www.talerfordyr.dk/blog/k%C3%B8ernes-liv-i-danmark


Dyreværnsloven og hvorfor den ikke virker - overhovedet:

https://www.talerfordyr.dk/blog/dyrev%C3%A6rnsloven


Dyrene er bevidste, følende individer:

https://www.talerfordyr.dk/blog/dyrenes-bevidsthed
19 visninger

2020 Lisel Vad Olsson. Taler for Dyr. Veganisme.

Her er ingen copyright. Tag hvad du vil have.

100% for dyrene og naturen!

  • Twitter
  • Lisel_vp
  • Lisel - Veganerpartiet
  • Taler for Dyr