• Lisel Vad Olsson

Hvad sker der med Taler for Dyr?

Hvad sker der med Taler for Dyr, nu hvor jeg er gået all-in i Veganerpartiet?


Det reflekterer jeg ret meget over her for tiden. Jeg er jo blevet næstforperson, skribent og en slags politisk ordfører i VP og jeg er vild med det. Det er virkelig sjovt og spændende at dykke ned i nye emner, som politik og hvordan den politiske process foregår og hvad der skal til for, at få lovforslag valgt igennem i Folketinget. Jeg arbejder seriøst på, at vi bliver gode til netop at lave politisk arbejde, så dyrene og naturen kan blive taget seriøst.


Det betyder dog, at de tekster jeg skriver, er skrevet med henblik på Veganerpartiets budskaber og ikke i en Taler for Dyr-form. Og det gør jo så, at der bliver lidt stille her på siden og jeg har derfor gået og reflekteret over, om jeg skal lægge Taler for Dyr til at sove, men det kan jeg alligevel ikke. Det har jeg ikke lyst til.


Så har jeg overvejet, at fusionere min VP-post med Taler for Dyr, men det er jeg ikke så sikker på er en god ide. Jeg kan egentlig godt lide, at Taler for Dyr er sin egen. Den er min og mine egne tanker, ideer og måde.


Desuden har bloggen jo aldrig haft en fast udgivelse indenfor en bestemt tid eller noget i den stil, så jeg behøver jo egentlig ikke føle jeg har travlt med, at skrive noget til siden. Hjemmesiden er jo også en slags opslagsværk til rapporter, fakta og argumenter og jeg synes egentlig den står flot selv.


Så indtil videre kommer Taler for Dyr til at stå uændret - bortset fra de små rettelser jeg ofte laver, enten i indlæg eller opstilling eller lign.


Planen er dog nok, at jeg kommer til at stille op for Veganerpartiet, når vi har alle vores vælgererklæringer. Ja, det gør jeg sgu' :) Jeg har mange gange i mit liv hørt, at jeg burde stille op i et parti, men der har aldrig været et parti jeg havde lyst til at blande mig i. Der har altid været et eller andet, som jeg ikke ville røre ved. I Veganerpartiet kan jeg stå inde for det hele. Naturen og etisk livsførelse er i centrum af vores beslutninger og jeg elsker det. Og jeg elsker, at der er plads til både, at være aktivist og politikker. Også elsker jeg og finder det enormt vigtigt, at dyrene og naturen både får hjælp fra alle græsrødderne på gaden, men nu også kan begynde at få seriøst hjælp fra "toppen" af. Det er hammer nødvendigt i alle kampe i samfundet, at der både er stemmer fra gaden og fra Borgen, for at kunne skabe blivende forandringer.

Derfor er jeg gået all-in og har droppet alt andet arbejde/skole, da alt min energi og lyst hele tiden bevægede sig i Veganerpartiets retning. Alt min energi gik i dyrene og naturens retning.


Men når jeg så stiller op til valg, så bliver det nok lidt svært og voldsomt både at have en privatprofil, Taler for Dyr-side OG en politikerside, plus VP's hovedside.


Jeg er dog også sådan anlagt, at der jo bare sker det der sker, også finder jeg nok ud af det :)


Men er der stille på siden her, så er det altså bare fordi. jeg lige arbejder for dyrene og naturen fra politisk front <3

38 visninger

2020 Lisel Vad Olsson. Taler for Dyr. Veganisme.

Her er ingen copyright. Tag hvad du vil have.

100% for dyrene og naturen!

  • Twitter
  • Lisel_vp
  • Lisel - Veganerpartiet
  • Taler for Dyr