Foredrag

Bestil et foredrag til skoleklassen, arbejdspladsen, klubben, menigheden eller et hvilket som helst sted, som er nysgerrig på hvad veganisme er og hvad det betyder for os selv, jorden, dyrene og klimaet.  

Jeg har holdt mange foredrag, oplæg, workshops og kurser om flere forskellige emner før i tiden. 

Første gang jeg var ude og holde foredrag om vegansime, som er det eneste jeg holder foredrag om nu, var for en 4.klasse hvor en vegansk pige blev mobbet for at være veganer. Mobningen stoppede dog straks efter foredraget og der blev skabt forståelse og åbenhed.

Foredraget handler ikke om at skulle omvende nogen til veganisme, men handler om at skabe viden og forståelse og fjerne de kløfter der måtte være mellem veganere og ikke-veganere. 

Der florerer virkelig  mange myter om livsstilen og kosten; og de sociale medier er ikke altid en stor hjælp til at skabe forståelse og indsigt og derfor kan et foredrag være en rigtig god ide at bestille.

 

Vi  kommer igennem hvad veganisme egentlig er for en ideologi og hvad det egentlig handler om i sin essens. Vi taler om den betydning det har for både dyr, mennesker og miljø og hvad en veganer egentlig spiser og hvad forskningen i ernæring egentlig viser os sort på hvidt. 

 

Der vil altid være god tid til uddybende spørgsmål. 

Send en mail med oplysninger om ønsker også finder vi en dato.

Mail: liselserenity@live.com

viden
forståelighed
åbenhed
medfølelse
indsigt

2020 Lisel Vad Olsson. Taler for Dyr. Veganisme.

Her er ingen copyright. Tag hvad du vil have.

100% for dyrene og naturen!

  • Twitter
  • Lisel_vp
  • Lisel - Veganerpartiet
  • Taler for Dyr